Festivalinfo

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert het Roosendaals Biergilde vanaf 14.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival op de Markt, Bloemenmarkt en in de Molenstraat in Roosendaal. Deze 21e editie vindt plaats in negen cafés: de Sjoes, het Wapen, Chagall, JaxX, Lunchroom Milano, Tien, de Raatskelder, de 3W’s en de Kompaen. Bereid je voor op meer dan zestig bockbieren!

Waar staat het uitgiftepunt?

Meer festivalinfo nodig? Ter hoogte van café de Sjoes staat het uitgiftepunt van het bierfestival. Festivalgangers kunnen hier ’s middags van 14.00 tot 18.00 uur proefglazen, festivalboekjes en munten aanschaffen. Pinnen is uiteraard mogelijk bij het uitgiftepunt.

De munten zijn deze avond net zo lang geldig zolang de voorraad bockbieren strekt. Iedereen kan dus in zijn of haar eigen tempo nagenieten van de vele speciaalbieren.

Wat betaal ik voor een bockbier?

Ieder bier wordt geserveerd in een proefglas. Dit glas wordt samen met een festivalboekje en 5 munten aangeboden voor € 23,-. In zo’n proefglas kan 15 cl bier geschonken worden.

De bockbieren kosten één of twee munten ongeacht het alcoholgehalte of het type bier. De munten kosten € 3,- per stuk. Aan de bars van de deelnemende cafés kun je met de festivalmunten betalen.

Maak op het festival kennis met de bocktoppers: nauwkeurig geselecteerde bockbieren van ongekend hoge kwaliteit. Denk aan heerlijke barrel-aged varianten of pastry bocks met hoge Untappd scores!

Meer festivalinformatie nodig?

Heb je nog meer vragen? Geen probleem. Stuur ons een e-mail voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.