Festivalinfo

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert het Roosendaals Biergilde van 14.00 tot 18.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival op de Markt, Bloemenmarkt en in de Molenstraat in Roosendaal. Deze 21e editie vindt plaats in negen cafés: de Sjoes, het Wapen, Chagall, JaxX, Captain Cook’s, Lunchroom Milano, Tien, de Raatskelder en de Kompaen. Bereid je voor op meer dan 60 bockbieren!

Waar staat het uitgiftepunt?

Meer festivalinfo nodig? Ter hoogte van café de Sjoes staat het uitgiftepunt van het bierfestival. Festivalgangers kunnen hier ’s middags van 14.00 tot 18.00 uur proefglazen, festivalboekjes en munten aanschaffen.

De munten zijn deze avond net zo lang geldig zolang de voorraad bockbieren strekt. Iedereen kan dus nagenieten in zijn of haar eigen tempo van de vele speciaalbieren.

  • Pinnen is uiteraard mogelijk bij het uitgiftepunt.
  • Festivalmunten zijn te gebruiken tot 22.00 uur op dezelfde dag.

Wat betaal ik voor een bockbier?

Ieder bier wordt geserveerd in een proefglas. Dit proefglas wordt samen met een festivalboekje aangeboden voor €8,-. In deze proefglazen kan 15 cl bier geschonken worden.

Oudere glazen, gekocht vóór 2022, kunnen niet meer worden gebruikt op het festival.

De bockbieren kosten één of twee munten ongeacht het alcoholgehalte of het type bier. De munten kosten €3,- per stuk. Aan de bars van de deelnemende cafés kun je met de festivalmunten betalen.

Meer festivalinformatie nodig?

Heb je nog meer vragen? Geen probleem. Stuur ons een e-mail voor meer informatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.